ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ρύθμιση  της αρτηριακής πίεσης. Πως να   το πετύχεις;».

Η ενημερωτική εκδήλωση του ΦΣΠ  με θέμα “Ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης .Πώς να το πετύχεις;”  πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία, στις 20 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα  στην Έπαυλη Δροσίνη, στο  κέντρο της  Κηφισιάς .

Οι εξαιρετικοί ομιλητές  οι ιατροί:  Σωτηρία  ΛΥΜΠΕΡΗ Καρδιολόγος, τ. Διευθύντρια  της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Αθηνών, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ,  Μέλος  Δ.Σ  του ΦΣΠ  και ο Πέτρος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Καρδιολόγος, Δ/ντής Ιατρείου Υπέρτασης Νοσοκομείου METROPOLITAN    ανέλυσαν διεξοδικά και τεκμηριωμένα το ζήτημα  της  ρυθμισμένης και  αρύθμιστης  πίεσης  και   επεσήμαναν τις σοβαρές συνέπειες  και κινδύνους που έχει  η υπέρταση για την υγεία μας.

Το  συντονισμό της εκδήλωσης  είχε  ο  κ. Δημήτρης Γεωργαντέλλης, Γραμματέας  του ΦΣΠ.  Οι δυο ιατροί, τόνισαν  την  ευεργητική  συμβολή της  Μεσογειακής δίαιτας  και της  σωστής διατροφής για  τη ρύθμιση  της αρτηριακής πίεσης. Στο διάλογο  που ακολούθησε, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να  ρωτήσουν  τους ιατρούς για τη δική τους περίπτωση  και  να  λάβουν απαντήσεις  με διευκρινίσεις. 

Κλείνοντας  η Πρόεδρος  του ΦΣΠ κ. Λάουρα  Αλιπράντη ευχαρίστησε   τον  Δήμαρχο Κηφισιάς για την παρουσία του   στην εκδήλωση, καθώς  και τα μέλη και τους φίλους  του ΦΣΠ  που παρέστησαν  και ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες  σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις ! 

Recommended Articles